Make Online Media a Better Place

ABOUT

2015. december 20. - Ydea

 

Dobos Emese
Alapító, főszerkesztő

Fashion&Luxury

Textilrajzoló- és modelltervező asszisztens majd ruhaipari technikus végzettség után a Pázmány Péter Katolikus 11692499_848501065238616_3913168472086140856_n.jpgEgyetem Bölcsészkarán szereztem diplomát művészettörténetből, jelenleg pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kommunikáció mesterszakára járok.

Az elmúlt években jelentek meg cikkeim a Street Fashion Budapest oldalán, a kulter.hu-n, a Marie Claire honlapján valamint a Magyar Luxusalmanach-ban és a The Budapest Fashion Journal-ben is többek közt.

Érdekel minden, ami összefügg a divattal - így a közgazdaságtól a biotechnológiáig elég széles a skála. Hogy mi számomra az írás? Felelősség, szenvedély és hatalom. 

Sziget Ágnes
Alapító, vezető szerkesztő

Career, Body&Soul, Styling

Alapdiplomámat a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának PR és jjsm.jpg
sajtószóvivő szakirányán szereztem, majd Kommunikációtervezés mesterképzésen végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán. 
Az egyetem alatt megfordultam a civil szférában és a legnagyobb kereskedelmi televízió online szerkesztőségében is. 2010 óta több nagyvállalatnál dolgoztam, dolgozom kommunikációs szakértőként.
A munkám mellett a Centrál Médiaakadémián végeztem stylistként, valamint a Tilos a Tánc zenekar énekesnője és a kaposvári Déryné Vándorszíntársulat örökös tagja vagyok.