Black will be Black

Anyukám mindig azt mondta, nagy baj nem lehet, ha van egy csinos fekete nadrágod.
Mivel alapvetően farmeres típus vagyok, sokáig szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, hiszen ki akar minden nap élére vasalt fekete nadrágban, magassarkúban és ingben parádézni.
Mára azonban rájöttem, hogy neki igaza volt, nekem viszont nem.


Egy fekete nadrág tényleg ugyanolyan jó barát lehet, mint egy farmer, és ha egy kicsit kreatívak vagyunk ügyesen kombinálva simán hordhatjuk sportosan és kényelmesen, nem csak csinosan és talán kicsit feszengősen.

A következő három styling posztban most a klasszikus fekete nadrágra hozok nektek három variációt, bizonyítva, hogy még egy ilyen sokak által tradicionálisnak vélt ruhadarabot is rengetegféleképpen lehet viselni.

Jöjjön hát az első outfit, ahol a fekete mellett az ezüst szín dominál, ami még mindig nagyon trendi, ősszel is nyugodtan viselhetjük.

A cipőt és a táskát a Pécsi Egyetemi Napok után a pécsi belvárosban sétálgatva egy eldugott kis üzletben találtam és azonnal beleszerettem mindkettőbe. A cipőnél a csillogó ezüst, szinte flitterese hatást keltő anyag és a talp látszólagos ellentéte fogott meg, a hátizsákban pedig az, hogy elkepesztően sokat lehet bele pakolni J

A fejpánt, ami egyébként elölről teljesen úgy néz ki, mint egy turbán, korábbi szerzemény, de borzasztóan vagánnyá teszi az outfit összhatását, tovább oldja a fekete nadrág látszólagos merevségét.

Legközelebb egy sportos outfittel jövök, ráadásul egy magyar tervező ruhadarabjait is elhozom nektek.

My Mom always told me: “Sweetie, nothing can go wrong If you own a pair of classy black pants.” Honestly, being a “jeans kinda girl”, I was always skeptical with her statement, as I felt who wants to parade in pants, always well-creased, shirt and high heels, which are everything, but comfy.

Today I know that she was so right and I was so wrong: Black pants can make just as good friends as jeans do and If you have a slight sense of creativity, you can also combine them to become sporty or cool.

The next three styling posts are all about providing inspiration for all of you on wearing the classy black pants in different combinations.

In the first post, besides black, silver colour will be dominant, which is still being hot and trendy this fall.

The backpack and shoes are both from a tour in Pecs after taking part in a local festival in the city. I fell in love with the shoes because of the controversy of the almost glittery silver material and the very simple shoe sole. The backpack was an obvious choice as it can take unbelievable amount of things.

The headband is an older purchase, but a perfect accessory of the outfit making the whole set cool and a bit tough.

Next time, I am comin’ with a really sporty outfit with the black pants, so stay tuned!

bdsc_0029.jpg

bdsc_0020.jpg

bdsc_0026.jpg
bdsc_0035.jpg

bdsc_0054.jpg

bdsc_0058.jpg

bdsc_0008.jpg

bdsc_0077.jpg

bdsc_0074.jpg

bdsc_0061.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr611668082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása