Classy vs Sporty

A mai posztban egy újabb verziót hozok nektek arra, hogy a jól ismert, klasszikus fekete nadrágot, hogyan is lehet a megszokottól eltérően, most éppen sportosan viselni.

Szerintem nem kell senkinek sem bemutatnom azokat a reggeleket, mikor nincs kedve az embernek túlgondolni, mit vesz fel. Tornacipő, nadrág, póló, hátizsák, és nyomás. Én most még egy baseball sapkával is megbolondítottam a szettet, csak hogy bebizonyítsam, ilyen kombinációban is bátran viselhetünk sportos darabokat. A DRK-nak ezt a sapkáját pedig kifejezetten azért választottam, mert a maga egyszerűsége ellenére mutatós, jól kombinálható és nem utolsó sorban magyar.

<Scroll down for the English version>

dsc_0073b.jpg

A “Bullshit makes people ugly” mondat, aminek pólóra kerülését Fehér Petra TRAS névre hallgató márkájának köszönhetjük, életem filmjének megannyi címe közül is lehetne az egyik, mert – őszintén szólva- valóban borzasztóan rosszul viselem a mellébeszélést és az emberi hülyeséget.
Ezt csak azért írom most le, mert manapság rengeteg feliratos pólót kapni, de nekem alapelvem, hogy csak olyat veszek fel, amivel tudok azonosulni valamilyen szempontból: Vagy azért, mert igaz rám, ahogy ebben az esetben, vagy mert a szövege annyira rossz, hogy az már-már jó és vicces. Lábjegyzet bezárva.

dsc_0021b.jpg

Hamarosan jön a harmadik és egyben záró variáció a klasszikus fekete nadrágra, ami talán a legközelebb áll majd ahhoz, ahogy a legtöbbünk fejében él ez a ruhadarab, szóval csütörtökön nézzetek vissza!

Photo credit: Exkluzive (Varga Bernadette)

Ruha credit:
Tornacipő: H&M
Nadrág, hátizsák, napszemüveg : Zara
Póló: TRAS
Sapka: Dorko

dsc_0009b.jpg

dsc_0012b.jpg

Today’s post will once again provide a variation for the classy black pants and demonstrate how diverse this piece of clothing is. This set is a typical outfit for one of those mornings when you don't fancy spending too much time on thinking about what to wear. Sneakers, pants, T-Shirt, backpack and let’s go.
I also added a baseball cap to this combination to prove that you can even wear really sporty elements with your fave black pants.
I chose this DRK snapback as it is so simple, but still smart, and of course of a Hungarian origin.

The “Bullshit makes people ugly” slogan, which was put on a T-Shirt thanks to the brand of Petra Feher (TRAS), could be one of the many titles of the film of my life as honestly, I am really pissed of meeting stupid people, trying to succeed with the help of talkin’ about absolutely nothing.
I am just adding this comment as for me it is quite important to only wear a printed T-Shirt, If I can either identify with the text or If the content is so silly, that it becomes fun to wear it. Footnote closed.

So in the next outfit post on Thursday I will bring the 3rd and last variation for the classy black dress. I believe that one will be the closest to the image most of us have about this piece of clothing.
So stay tuned and get back to us on Thursday.

I’m wearing:
Sneakers: H&M
Pants, backpack, sunnies: Zara
T-Shirt: TRAS
Snapback: Dorko

 

dsc_0028b.jpg

dsc_0075b.jpg

dsc_0077b.jpg

dsc_0054b.jpg

 

 dsc_0080b.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr8811682705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása