A (divat)filmkészítés ünneplése

Kreatívok, figyelem! Újból lehet jelentkezni a 2018-ban immár 7. alkalommal megrendezett, neves Berlin fashion Film Festival-ra. Egy magyar indulóról már tudunk is, aki a tudatos vásárlói döntésekre, az értékekre és a helyi márkákra hívja fel a figyelmet! 

bfff17-140.jpg

Augusztus 8-ától  várják a szervezők a jelentkezőket a világ minden tájáról a 2018-as Berlin Fashion Film Festival-ra. A fesztivál, ami hamar nemzetközivé nőtte ki magát izgalmas és találó mottót tudhat magáének: Awards for state-of-the-art-filmmaking. Legyen az divatfilm, egy zenei produkcióhoz készült videó vagy éppen reklámanyag egy divat/lifestyle márka számára, ezek az alkotások sorosan köthetőek a stílushoz, releváns témákat mutatnak be és a kortárs kultúra szerves részei.

logo_bfff.png“Az elmúlt hat alkalom során a fesztivál mára egy meghatározó hellyé nőtte ki magát, ahol a filmkészítést legizgalmasabb tehetségei fordulnak meg. A következő esemény során sok újdonsággal készülünk, hogy a döntéshozók és az iparág kreatívjainak munkáját támogassuk, illetve elősegítsük a kapcsolatukat és az együttműködéseket. Továbbá pedig ünnepeljük a legkreatívabb és leggondosabb pályamunkákat, amelyek a divat és lifestyle témáját ölelik körül” – mondja Frank Funke, a Berlin fashion Film Festival igazgatója. A 2018 júliusának elején megrendezésre kerülő két napos esemény alkalmával a BfFF alapítói olyan filmes produkciókat részesítenek előnyben, amelyek radikális koncepciót tudhatnak magukénak, gyönyörűen kivitelezettek és erős érzelmi reakciót váltanak ki.

Buy less | Save for value | Go local!

A tavaly indult A Salon, eredetileg az oldal 1. születésnapjára készített film már biztos a nevezett alkotások között van. És hogy milyen aktualitást, releváns témát jár körbe? Természetesen a tudatos fogyasztói döntések meghozására és a helyi tervezők támogatására hívja fel a figyelmet a sokszínűség ünneplése mellett.

A szervezők várják produkciós cégek, filmkészítők, ügynökségek, tervezők és márkák munkáit, amelyeket a BfFF oldalán keresztül lehet nevezni: www.berlinfashionfilmfestival.net

 

A jelentkezést itt találod: berlinfashionfilmfestival.net/submit

Early Bird jelentkezési határidő: 2017. augusztus 31.

Jelentkezési határidő: 2017. november 30.

Határidő későknek: 2018. február 28.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr1112765802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása