Make Online Media a Better Place

A legging ezer arca

2017. november 09. - Emese Dobos

Hol van már a divatértők „utcára ne” felkiáltása? Ahogy a sportswear és az athleisure trendek már a kifutókon is megjelennek, így vált divatlegitimmé a „cicanadrág” vagyis a legging. A Pelso őszi kínálatában számos tényleg gyönyörű (és praktikus) darabot látunk, így velük beszélgettünk a ruhadarab evolúciójáról.

Tovább

Jimmy Choo rendezvényén prezentálhat a Faludi G ékszermárka Ázsiában

A Faludi G márka hivatalos meghívást kapott a gazdasági és kulturális jelentőséggel is bíró, KL Alta Moda nevű high fashion eseményre Kuala Lumpurba, ahol egyedüli magyar márkaként képviseli Magyarországot legújabb, Crystallogenesis kollekciójával. A részvételt a hazai divattervezők munkáját aktívan segítő pezsgőmárka, a Hungaria támogatja.

Tovább

Sulibuli – kimaradhatunk éjfélig!

Zsenge kamaszkorunk „sulibulijait” idézi meg a Tamara Toth 2017-es őszi-téli kollekciója, amikor még egymásnak feszültek az iskolaudvaron a rockerek meg a rapperek, titokban cigiztünk az udvaron (vagy a wc-ben), az esti diszkóba való készülődéskor pedig előkerültek a neccharisnyák, meg persze a sötétebb ajakkontúr, amit valószínűleg a nővérünktől, vagy anyukánktól csórtunk. 

Tovább

Autizmus inspirálta, különleges kollekció a müskinntől

A müskinn és az Autistic Art Alapítvány együttműködésével egy olyan táskakollekció született, amelyben feltárul a Miskolci Autista Alapítvány rajzcsoportjának képi világa. A táskák kívülről letisztult, egyszerű darabok, a különleges világ belülről ismerhető meg. Akárcsak egy autista otthon és az ott élők művészeti világa.

Tovább

Használati utasítás az eladható művészethez

Nem mindennapi programcsokorral készül október 9-én az idén jubiláló FISE (Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület). Az immár 35 éve a kortárs magyar design, divat és belsőépítészet legjobbjait tömörítő, független szervezet alapjaiban újul meg, hogy még több pályakezdő művésznek segíthessen a hazai és nemzetközi piacon való érvényesülésben.

Tovább

Magánbefektető és új stratégiai partner a CUKOVY-nál

A 2017-es év több szempontból jelent mérföldkövet a 4 éve alakult, immár nemzetközi szintre lépett CUKOVY számára. Idén a párizsi AMF Showroommal való együttműködés eredményeképpen a márka előtt megnyílt a külföldi vásárlói kör kiépítésének lehetősége, emellett egy új stratégiai partner csatlakozott a nemzetközi és hazai szakemberekből álló csapathoz, egy ismert nagyvállalati vezető személyében.

Tovább