Make Online Media a Better Place

Új kortárs divatlelőhely Budán

2017. október 12. - Emese Dobos

Gondosan szelektált termékekkel és szuper tervezőkkel nyílt meg a kortárs magyar divat legújabb lelőhelye, az Atelier Palmetta Concept Room a Bartók Béla utcában.

Tovább

Autizmus inspirálta, különleges kollekció a müskinntől

A müskinn és az Autistic Art Alapítvány együttműködésével egy olyan táskakollekció született, amelyben feltárul a Miskolci Autista Alapítvány rajzcsoportjának képi világa. A táskák kívülről letisztult, egyszerű darabok, a különleges világ belülről ismerhető meg. Akárcsak egy autista otthon és az ott élők művészeti világa.

Tovább

Használati utasítás az eladható művészethez

Nem mindennapi programcsokorral készül október 9-én az idén jubiláló FISE (Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület). Az immár 35 éve a kortárs magyar design, divat és belsőépítészet legjobbjait tömörítő, független szervezet alapjaiban újul meg, hogy még több pályakezdő művésznek segíthessen a hazai és nemzetközi piacon való érvényesülésben.

Tovább

Magánbefektető és új stratégiai partner a CUKOVY-nál

A 2017-es év több szempontból jelent mérföldkövet a 4 éve alakult, immár nemzetközi szintre lépett CUKOVY számára. Idén a párizsi AMF Showroommal való együttműködés eredményeképpen a márka előtt megnyílt a külföldi vásárlói kör kiépítésének lehetősége, emellett egy új stratégiai partner csatlakozott a nemzetközi és hazai szakemberekből álló csapathoz, egy ismert nagyvállalati vezető személyében.

Tovább

Érdekelnek a smart textilek és a viselhető technológiák?

Október 10-ig lehet jeletkezni a MOME OPEN és az EJTECH art&tech lab október végén induló vadonatúj tanfolyamára, amelynek keretében betekintést nyerhetnek az érdeklődők a smart textilek és a viselhető technológiák világába. 

Tovább

Műhelyek kulisszatitkai a Design Hét programjai közt

Az október 6–15-ig tartó Design Hét Budapest rendezvénysorozat egyik leginkább közönségcsalogató programpontja a Nyitott Stúdiók bemutatója. A tizenhét kiválasztott műhely látogatói betekintést nyerhetnek a tervezési és gyakran a gyártási folyamatokba is, valamint saját szemükkel láthatják, hogy a designerek és designstúdiók évről évre egyre felkészültebben várják az érdeklődőket.

Tovább

Titkos rajztúra Budapest szívében

Vidd utcára a művészeted!

Első ízben (ám hagyományteremtő szándékkal) rendezi meg a Corvin Rajziskola az urbánus művészet talán legzseniálisabb ünnepét, az ArtPride SketchWalk-ot. Szeptember első szombatján a közös rajzolással egybekötött fővárosi barangolást az intézmény kurrens művészei vezetik majd, végigkalauzolva bennünket Budapest leginkább vászonra kívánkozó helyszínein.

Tovább