Make Online Media a Better Place

Érdekelnek a smart textilek és a viselhető technológiák?

2017. szeptember 18. - Emese Dobos

Október 10-ig lehet jeletkezni a MOME OPEN és az EJTECH art&tech lab október végén induló vadonatúj tanfolyamára, amelynek keretében betekintést nyerhetnek az érdeklődők a smart textilek és a viselhető technológiák világába. 

Tovább

Műhelyek kulisszatitkai a Design Hét programjai közt

Az október 6–15-ig tartó Design Hét Budapest rendezvénysorozat egyik leginkább közönségcsalogató programpontja a Nyitott Stúdiók bemutatója. A tizenhét kiválasztott műhely látogatói betekintést nyerhetnek a tervezési és gyakran a gyártási folyamatokba is, valamint saját szemükkel láthatják, hogy a designerek és designstúdiók évről évre egyre felkészültebben várják az érdeklődőket.

Tovább

Titkos rajztúra Budapest szívében

Vidd utcára a művészeted!

Első ízben (ám hagyományteremtő szándékkal) rendezi meg a Corvin Rajziskola az urbánus művészet talán legzseniálisabb ünnepét, az ArtPride SketchWalk-ot. Szeptember első szombatján a közös rajzolással egybekötött fővárosi barangolást az intézmény kurrens művészei vezetik majd, végigkalauzolva bennünket Budapest leginkább vászonra kívánkozó helyszínein.

Tovább

Cseh divatmárkák boomja

A cseh divatmárkák a hazaiakhoz hasonlóan boomszerűen szaporodnak és hasonló problémákkal küzdenek mint itthon:  szűk piac, nehézkes lokális könnyűipar, szakemberhiány. Néhány kivételes tehetség viszont nagyon tudatosan építi brand-jét és nem csupán helyi, de a külföldi piacon is egyre erőteljesebben jelen vannak. Mi a stratégiájuk?

Tovább