Márkaépítés, saját márka és önmenedzselés
Ismét új évaddal jelentkezik a Manage [it] Yourself

Programot ajánlunk: Vajon szüksége van egy márkának menedzserre? Milyen feladatokban lehet egy divatcégnek segítségére? Mit jelent egy feltörekvő és egy már sikeres márka számára a PR, branding, kommunikáció, sales és projektmenedzsment? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre fogják keresni a választ az est szervezői.

14915231_658025717697257_7211533304407746879_n.jpg

Nagyon fontosnak tartjuk a hazai, fiatal kreatívok segítését és figyelemmel követését - épp ezért egy nagyon izgalmasnak ígérkező eseményt szeretnénk ajánlani amit egy fontos kezdeményezésnek tartunk. Sok hazai dizájner kezd el saját márkát építeni és sokan - kezdetben - önállóan dolgoznak, ami végett megnövekedett a feladatkörük és számos egyéb területre átkacsintanak (mint a PR vagy a sales). Úgyhogy ajánljuk ezt a beszélgetést az összes félnek: mind fiatal kreatívoknak mind azoknak, akik akár a kommunikáció vagy a marketing különböző területein tevékenykednek. 

A MOME design-és művészetmenedzsment hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat november 3-i évadnyitó estjén ezúttal a DIVAT lesz a középpontban. Az idei szezon első rendezvényének vendégei a már nemzetközi sikereket is magának tudható Tomcsanyi márka alapítója, Tomcsányi Dóri, illetve a feltörekvő Noen Design képviseletében Bráz Noémi lesznek. Harmadik vendégük Kiss Gábor tervező, GaborKiss Handmade táskáinak megálmodója. Az est moderátora Korn Anita, a MOME Design-és művészetmenedzsment végzős hallgatója, aki jelenleg televíziós szerkesztőként is dolgozik.

Az est egyik fő témájaként a tervezők a márkaépítés és a saját márka lehetőségeit fogják körüljárni. A rendezvény során lesz szó még az önmenedzselés előnyeiről és hátrányairól, valamint arról, mit jelent ma Magyarországon dizájnerként dolgozni. A szervezők leginkább arra kíváncsiak, milyen tanulságokkal jár belevágni egy saját márka létrehozásába, és hogyan lehet érvényesülni a hazai és nemzetközi piacon.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnék feltérképezni, kíváncsiak arra, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.Minden alkalommal új tematikával jelentkeznek, amely módot ad, hogy bemutassák a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein.

Időpont: 2016. November 3.

Helyszín: Anker’t, Paulay Ede utca 33.

Itt találod az eseményt Facebook-on! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr7011922681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása