KREA nyílt nap - Fókuszban a képzés

Programot ajánlunk: Kreatív szakmában képzeled el a jövődet? Továbbtanulnál, vagy pályamódosítás előtt állsz? Piacképes szakmai tudásra vágysz? Ismerd meg a Kortárs Művészeti Iskola enteriőr, divat, grafika, fotográfia és divatsmink képzéseit! A KREA 2017. március 22-én szerdán, 15 órától nyílt napra várja az érdeklődőket! 

krea_nyilt_nap_2017_03_22.jpg

A kérdések, amikre választ kaphatsz:


Mit nyújt neked a KREA? Milyen szakokon tanulhatsz és kik oktatnak a KREÁban? Milyen ismereteket sajátíthatsz el és milyen feladatokkal találkozhatsz tanulmányaid során?

Kerekasztal-beszélgetés

Milyen jövő állhat előtted, ha a KREÁban tanulsz? Hol helyezkedhetsz el és milyen projektek várnak rád végzett dizájnerként?


A KREA ex-diákjai: Molnár Anikó stylist /a MARIE CLAIRE divatszerkesztője/, Keserű Barbara makeup artist /az ARTDECO vezető sminkese/, Szegedi Kata divattervező /a KATA SZEGEDI márka alapító tervezője/, Balázs Gabriella grafikus /a CAFÉ Communications munkatársa/, Gáti Anna – Hitka András – Szegő Gábor enteriőr designerek /az ÉV IRODÁJA 2016 enteriőrtervezői/ pályájukról, sikereikről és aktuális munkáikról kerekasztal beszélgetésen mesélnek.

A KREA szeptemberben induló képzéseiről a szakfelelősök tartanak tájékoztatót.


A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezésedet 2017. március 21-ig a kommunikacio@kreaiskola.hu e-mail címre várják /küldd el nevedet, elérhetőségedet és, hogy mely szak keltette fel érdeklődésedet/!

A nyílt napról bővebben itt olvashatsz!

Időpont: 2017. március 22. szerda, 15 óra

Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola

www.kreaiskola.hu

www.facebook.com/kreaiskola/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr9912342633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása