Hozz magaddal egy ceruzát!

A TOMS Hungary és az Art On Me augusztusban közösen segít a Tiszaújvárosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak az iskolakezdésben.

tomsxaom_2017_school_giving_pict.jpg

A TOMS a márka indulása óta legfontosabb küldetésének tekinti, hogy a One for One®modell keretein belül folyamatosan visszaadjon a társadalomnak, különös tekintettel a gyerekekre, akik számára a megfelelő oktatás egy jobb jövő reményét jelenti. Azért, hogy Magyarországon is közvetlenül segíthessenek, augusztus 14 -31. között minden, az Art On Me üzleteiben megvásárolt TOMS termék* után 1000 Ft-tal hozzájárulnak a Hunyadi Mátyás Iskola diákjainak tanévkezdéséhez.

Az 1975 óta működő iskola elkötelezett az integráció és fejlesztés mellett, a közel 500 tanuló között vannak sajátos nevelési igényű, beilleszkedési, tanulási nehézséggel küzdő, hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, akiknek felzárkóztatását pedagógusok, gyógypedagógusok, logopédus és pszichológus segítik. Ennek egyik fontos eleme, hogy a diákok a fejlesztő foglalkozásokon, a tehetséggondozó szakkörök alkalmával és a napköziben a manuális foglalkozások keretén belül alkotni tudjanak, ezáltal fejlődjön kreativitásuk, önbizalmuk és önértékelésük.

A nyári szünetet augusztus 31-én az Art On Me Madách téri üzletében búcsúztatjuk a “Hozz magaddal egy ceruzát!” nevű egész napos rendezvényünkkel, ahová mindenki elhozhatja az otthon lévő felesleges ceruzákat, krétákat, füzeteket és más iskolaszereket, és mi azokat is eljuttatunk a Hunyadi Mátyás Iskola tanulóinak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr3812741060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása