Fenntartható, környezettudatos ruhák férfiaknak

Valljuk be, nincsenek annyira elkényeztetve a férfiak, ha már hazai divatmárkákról legyen szó, az AWARE by Printa viszont már nem csak a fenntarthatóságot, etikus és tudatos öltözködést előnyben részesítő nőkre gondol.

page_12.jpg

Az AWARE by Printa 2017-es tavaszi-nyári férfiaknak szánt kollekcióját az aktív élet inspirálta, a darabokat a tudatos és fenntartható életstílust kedvelők a keblükre fogják ölelni. Azoknak, akik éltetik az amolyan „nemtörődöm” lezserséget, akik nem veszik túl komolyan a divatot, de azért szeretnek egyediséget csempészni az öltözékükbe, akiket felvillanyoznak a megbolondított alapdarabok.

page2_11.jpg

Az inkább minimalista, geometrikus elemekből építkező, szabásban lényegre törő és tiszta vonalat követő darabokból álló kapszula kollekcióra kétségkívül jellemző a következetes anyaghasználat.Az újrahasznosított ingekből kialakított hosszított ingek és sortok, ingbetétes pólók és használt farmerből varrt dzsekik könnyen beilleszthetőek az ember ruhatárába. A merőleges szabásvonalak mentén találkozó különböző struktúrájú és múltú farmer-, illetve ingdarabok párbeszéde vizuálisan friss egységet alkot. 

page4_5.jpg

A kollekció pólói különböző alapanyagokból készültek: biopamutból, tencelből vagy újrahasznosított biopamut és poliészter keverékéből. A printek vízbázisú szitanyomással készültek természetesen a Printa saját stúdiójában, hogy egy fenntarthatóbb alternatívát kínálhassanak az igazán tudatos, apró részletekre is figyelő vásárlóknak. 
page5_4.jpg

Fotó: Szalay Krisztina

Modell: Sógor Ákos

Nézzétek meg az összes darabot az AWARE by Printa Facebook-oldalán vagy webshopjában

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr7112628455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása