Mutasd, mi van a táskádban!

Bevállalnád? Bemutatjuk a Müskinn átlátszó, nyári minikollekcióját kétségkívül pozitív üzenettel! 

unnamed_4.jpg

A legtöbb nő rendkívül kényes arra, hogy ne nyúljon a táskájába még hozzá közelálló személy sem. A férfiak számára pedig rejtélyek és mítoszok övezik a női táska tartalmát és feneketlen bugyrait: így az átlátszóság egyfajta komfortzónából való kilépés, kitárulkozás és őszinteség is.

Kelet-Európa Miami Beachén hirdetik üzenetüket a Müskinn átlátszó termékei: ‘show who you are, show what you’ve got!’ A termékek között felbukkannak új modellek is, a régi, a márkától már megszokott darabok pedig új kiegészítő színeket kapnak: a kéket és a pirosat. Az összkép pedig a tömény, kicsit retró hangulatot árasztó magyarországi nyár hamisítatlan, otthonos érzését kelti.

Korábbi elhatározásukhoz híven a márka kreatívjai most sem profi modelleken mutatják meg táskáinkat. Mindennapi, mégis erős karakterekre építették legújabb kampányukat is, erősítve ezzel az átlátszó tárgyakban rejlő üzeneteket, ami nem merül ki az önelfogadás tematikájában.

A termékek elkészítéséhez egyedi tervezésű, lézervágott fémkiegészítőket, bőrt és továbbhasznosított pvc-fóliát használtak.

Az övtáska, a gymbag, a kis neszesszerek és pénztárcák hamarosan a webshopba is felkerülnek addig is személyesen rendelhetőek a márkától (info@muskinn.com) illetve egy-egy darab fellelhető ezekben a boltokban: JUDAS, Hababa Designer Store and Gallery és Szia+!

Fotó: Szalay Krisztina

Styling: Ivanyiv Krisztina

Modellek: Lányi Annabori, Soproni Miki

Furdőruhák: Feelinkita

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr812647091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása