Titkos rajztúra Budapest szívében
Vidd utcára a művészeted!

Első ízben (ám hagyományteremtő szándékkal) rendezi meg a Corvin Rajziskola az urbánus művészet talán legzseniálisabb ünnepét, az ArtPride SketchWalk-ot. Szeptember első szombatján a közös rajzolással egybekötött fővárosi barangolást az intézmény kurrens művészei vezetik majd, végigkalauzolva bennünket Budapest leginkább vászonra kívánkozó helyszínein.

event_artpride_1000x1000.png

Az év egyik legbravúrosabb képzőművészeti projektjével rukkolt elő a Corvin Rajziskola, mely SketchWalk néven először szervez közösségi rajzolással egybekötött, városi expedíciót Budapesten. A szeptember legelső szombat délutánjára időzített SketchWalk jóval több, mint nyílt kurzus: az önkifejezés ünnepe egyben emlékeztető, a művészet a mindennapok során is körülölel bennünket, így csak rajtunk áll, beengedjük-e az életünkbe.

Az ország egyik legismertebb újhullámos képzőművészeti intézményeként a Corvin Rajziskola fő értékmérője a kreativitás. A SketchWalk-on éppen ezért nem létezik rossz ötlet, sem rossz megoldás: a kurzusokról már ismerős oktatók által vezetett túrán új, eddig soha nem látott oldalukról mutatkoznak be Budapest kultikus, esetleg éppen
titokzatosságuk révén egyedülálló helyszínei, festői homlokzatok és elvarázsolt, belső udvarok, melyeket a résztvevők saját stílusukban, szabadon, mégis szakértői segítséggel örökíthetnek meg. A SketchWalk a kötetlenségről szól, így nem meglepő, hogy a szeptember 2-án 15 órakor a Deák térről induló menethez is bárki csatlakozhat. A program lezárásaként a résztvevők családias fogadáson ismerkedhetnek a Corvin budai központjában, ahol az elkészült munkákból miniatűr kiállítás is nyílik.


Jelentkezés és regisztráció: corvinrajziskola@gmail.com

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/414664705601418/?fref=ts

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr1812777036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása