Érdekelnek a smart textilek és a viselhető technológiák?

Október 10-ig lehet jeletkezni a MOME OPEN és az EJTECH art&tech lab október végén induló vadonatúj tanfolyamára, amelynek keretében betekintést nyerhetnek az érdeklődők a smart textilek és a viselhető technológiák világába. 

1505646877641.jpg

SOFT INTERFACES. TEXTILE & TECHNOLOGY tanfolyam keretein belül a jelentkezők elméleti előadásokon és gyakorlati workshopokon keresztül ismerhetik meg és sajátíthatják el a smart textilekhez, viselhető technológiákhoz szükséges alapvető fogalmakat, technikákat és módszereket egyesítve a művészeti látásmódot a technológia lehetőségeivel.

Tematika:

Smart Textiles, Innovative Technologies, Interactive Materials, Wearable Technology, Interaction Design, Dynamic Surfaces, Physical Computing, Programming & Prototyping

Részletek és jelentkezés

http://open.mome.hu/soft/

Jelentkezési határidő: 2017. október 10.

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr7712875464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása