Heels and Lace

Nem lenne teljes a kép, ha harmadiknak nem hoztam volna egy olyan outfitet a klasszikus fekete nadrághoz, ami jól példázza, hogy milyen is az a szett, ami elsőre eszünkbe jut, ha erre a ruhadarabra gondolunk.

Ez az outfit nálam egyébként abszolút jolly jokernek minősül. Hogy miért? Mert a képen csupa klasszikus szerepel. Fekete csipke, magassarkú, elegáns szabású nadrág és clutch. Ha alkalmi szettre vágyik az ember, keresve sem találhatna jobbat, biztosabbat.
Hihetetlen, hogy a csipke és a magassarkú mennyit hozzá tud adni egy nő megjelenéséhez. Nemcsak a tartásunk lesz tőle sokkal jobb (amit én mindig a képeken, utólag veszek észre), de valahogy ilyenkor - bárki bármit mond - belülről is jobban sugárzik belőlünk a nőiesség. Másként, büszkén vonulunk végig egy zsúfolásig teli utcán, nem rejtőzködünk.
Persze – nem tagadom - egy ilyen cipőben sokáig büszkén sétálgatni, nem éppen kényelmes mutatvány.

Photo Credit: Exkluzive (Varga Bernadette)

Ruha: Cipő, Nadrág, Blúz – Zara
Top: H&M
Táska: Vintage

 

dsc_0222.jpg

dsc_0199.jpg

dsc_0171.jpg

dsc_0146_1.jpg

dsc_0094.jpg

dsc_0187.jpg

dsc_0140.jpg

dsc_0097.jpg

dsc_0239.jpg

dsc_0079.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ydea.blog.hu/api/trackback/id/tr9711687009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

O P E N   H E A R T.
O P E N   M I N D.

Facebook oldaldoboz

ÍRJ NEKÜNK!

Ha lenne egy "ydeád", ami érdekel, vagy a tarsolyodban van, ne tartsd a fiókban: ydeaonline@gmail.com

süti beállítások módosítása